Hoe geef ik een bestelling op in de online shop?

Heb je de stijl die bij jou past ontdekt? Zeer goed! Selecteer nu de gewenste kleur (1) in de passende maat (2) en leg deze “In het winkelmandje” (3).

Tip: Mocht jouw gewenste maat een keer uitverkocht zijn, dan zullen wij eraan denken je te informeren als deze binnen de komende 30 dagen weer beschikbaar mocht zijn. Jezelf aanmelden hiervoor is heel eenvoudig: klik op de uitverkochte maat en voer jouw e-mailadres in.

bestellung_line-05_1

Nu heb je twee mogelijkheden: nog meer coole stijlen ontdekken door te klikken op “Verder shoppen” (1) of direct verdergaan om je bestelling af te sluiten. (2)

bestellung_line-05_2

Wil je kleur, maat en aantal van jouw stijlen veranderen? Geen probleem! (1) Wil je de stijl uit je winkelmandje wissen? Ook geen probleem! (2) Als je tevreden bent over je bestelling en geen andere stijlen wilt toevoegen, ga dan direct naar “Naar de kassa” (3).

bestellung_line-05_3

Ben je nog geen Esprit Friend? Hier heb je direct de mogelijkheid jezelf te registreren en van exclusieve voordelen te profiteren. (1) Wil je jezelf niet registreren, maar toch een aankoop doen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. (2) Ben je al Esprit Friend? Dan kun je hier direct bij je klantaccount inloggen. (3)

Om ervoor te zorgen dat jouw bestelling ook veilig bij jou aankomt, hebben we nog jouw persoonlijke gegevens nodig. (1) Bovendien kun je afleveradres (2) en verzendwijze (3) bepalen en andere veranderingen aan je favoriete stijl in het winkelmandje uitvoeren. (4)  Voor Esprit Friends zijn deze gegevens al op het formulier vermeld. Als alle gegevens voor zover compleet zijn, nu verdergaan met “Verder naar de betaalpagina” (5).

bestellung_line-05_5

Mocht je een actie-tegoedbon of een gift card willen gebruiken, dan kun je de code hier invoeren (1).
Leg nu nog je gewenste betaalwijze vast (2) en je bent nog maar één klik van je favoriete stijl verwijderd. (3)

Jouw bestelling is nu op weg naar ons en jouw favoriete stijl binnen korte tijd op weg naar jou.