Hoe is het om een Esprit Friend te zijn?

Als Esprit Friend ben je een heel speciaal iemand en als een heel speciaal iemand geniet je bij ons ook van exclusieve voordelen.

Wij geven je bij iedere aankoop iets terug – zowel in de store als in onze online shop. Je koopt je favoriete stijl en wij geven je een deel van de koopprijs direct weer terug in de vorm van e-points.

Maar ook bij de productkeuze laten we onze Esprit Friends nooit in de steek. Je krijgt exclusieve productadviezen en loopt zo nooit meer een actuele trend mis.

Voor onze Friends hebben wij regelmatig extra aantrekkelijke kortingsacties, waarbij jouw winkelmandje of shoppingtas dan weliswaar warm wordt, maar zeker niet jouw portemonnee.

Mocht er een keer een artikel in de online shop uitverkocht zijn, dan kunnen Friends deze met onze service Return@Store direct in de gewenste store laten reserveren en deze ook direct daar ophalen. Of waarom niet meteen de hele bestelling in een store bij jou in de buurt laten leveren met onze service Click&Collect? Zo kan men de favoriete stijlen direct ter plekke passen en wanneer men een keer alleen winkelt, ook meteen vragen of de stijlen goed staan.

Maar pssst! Dat gaat natuurlijk alleen maar als we Friends zijn. ;)

Heeft dit antwoord je geholpen?

(19) (44)

Hebben wij jouw vraag kunnen beantwoorden?