Hoe word ik Esprit Friend?

Esprit Friend worden is heel eenvoudig!

In de online shop leg je zoals normaal gesproken je favoriete stijlen in het winkelmandje en ga je daarmee naar de kassa. Daar kies je “Ik ben een nieuwe klant” (1) en sluit je jouw bestelling zoals gebruikelijk af. Als je op dit moment niets bestelt, maar toch een Esprit Friend wilt worden, klik dan in de header van de shop op “FRIENDS” (1) en daarna direct op “AANMELDEN” (2)
Jouw Friends-kaart wordt ca. 4 weken na de registratie per post naar jou gestuurd.

friends_line-10_1

friends_line-10_2

Natuurlijk kun je ook in onze Esprit stores Friend worden, en heb je hier zelfs twee mogelijkheden:
ter plekke het Esprit Friends-formulier invullen, waarna je jouw Friends-kaart per post ontvangt.
Of onze store-medewerkers vragen om een zogenaamde “Pre-Card” af te geven. Deze kun je met het Friends-kaartnummer en de PIN op de Pre-Card in het login-gedeelte van de online shop onder “Registratie met Pre-Card” registreren.
Binnen korte tijd activeren we de kaart en dan duurt het niet lang of je ontvangt jouw persoonlijke Esprit Friends-kaart per post thuis.
Wil je weten wat er in de tussentijd met jouw e-points gebeurt, die je met de Pre-Card verzameld hebt? Geen zorgen – die worden natuurlijk op jouw persoonlijke Friends-kaart bijgeschreven, die je al snel in handen kunt houden.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf telefonisch bij ons te melden via de klantenservice op 070 4 99 00 52 (vast netwerk), zodat onze collega’s de Friends-registratie voor je overnemen.

 

Heeft dit antwoord je geholpen?

(6) (21)

Hebben wij jouw vraag kunnen beantwoorden?