Ik heb mijn wachtwoord vergeten, hoe krijg ik een nieuw wachtwoord?

Dat overkomt iedereen weleens!

Klik tijdens het bestelproces in het winkelmandje op ‘Naar de kassa’ en kies op de volgende pagina in het veld ‘Ik ben al ESPRIT FRIEND’ op de optie ‘Wachtwoord vergeten’.

Tweede mogelijkheid: Klik in de e-shop op ‘Mijn account’ en vervolgens opnieuw op ‘Wachtwoord vergeten?’.
Vul dan nog even je e-mailadres of je Friends-nummer in en je krijgt zo snel mogelijk een e-mail toegestuurd. De e-mail bevat een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Daarna kun je heel gemakkelijk weer je aankoop vervolgen.