Wat is Click & Reserve en hoe werkt het?

Heb je jouw favoriete stijl eindelijk gevonden en nu is deze uitgerekend in jouw maat uitverkocht? Nu zul je denken: “Die zal ergens anders toch wel te vinden zijn?” en precies hier komt onze service Click & Reserve in het spel. Daarmee kan nu kinderlijk eenvoudig gecontroleerd worden of jouw favoriete stijl in de store van jouw keuze nog beschikbaar is en mocht dat het geval zijn, dan kun je deze direct laten reserveren.

Klik daarvoor op “Beschikbaarheid in de store & Artikel reserveren” (1).

bestellung_line-36_1

Voer nu je postcode of stad in (2) en selecteer de maat (3).

Tip: Mocht de favoriete stijl ook hier niet beschikbaar zijn, probeer het dan gewoon met een andere store bij jou in de buurt.

bestellung_line-36_2

Nu hoef je jezelf alleen nog als Esprit Friend aan te melden (4) en met “NU RESERVEREN” (5) jouw reservering te bevestigen.

bestellung_line-36_3

bestellung_line-36_4

Zodra het artikel voor jou ter plekke gereserveerd is, informeren we je daarover onmiddellijk via e-mail. Vanaf dat moment heb je nu 72 uur de tijd om jouw favoriete stijl op te halen.

In de Esprit store kun je jouw bestelde favoriete stijl direct passen, evt. ook in andere maten, je persoonlijk door onze medewerkers laten adviseren en daarna heel eenvoudig ter plekke betalen. De reservering is vanzelfsprekend kosteloos voor jou en absoluut niet bindend. Je koopt alleen wat je ook werkelijk leuk vindt.