Impressum

Verantwoordelijk voor de Esprit Online Shop:

Esprit Retail B.V. & Co. KG
Esprit Allee
40882 Ratingen
Germany

Telefoon: 070 4 99 00 52 (vast net)
Fax: 070 4 99 00 53 (vast net)
E-mail: info@esprit.nl

Kantongerecht Düsseldorf: HRA 15764
Btw-nummer: NL8146.54.794B01
Persoonlijk aansprakelijke vennoot: Esprit Nederland bv, vestiging Amsterdam
Btw-nummer: 34176024
Directie: Stefan Kohlbauer

Verantwoordelijk voor de Esprit App:

Esprit Global Image GmbH
Esprit Allee
40882 Ratingen
Germany

Telefoon: 070 4 99 00 52 (vast net)
Fax: 070 4 99 00 53 (vast net)
E-mail: info@esprit.nl

Kantongerecht Düsseldorf: HRB 47277
Btw-nummer: DE 814336381
Direction: Mark Daley, Leif Erichson

Informatie over online-geschillenbeslechting: de EU-Commissie stelt een internetplatform ter beschikking om geschillen online te beslechten (zog. „OS-platform“). Het OS-platform moet dienen als centraal punt voor een buitengerechtelijke beslechting van geschillen met betrekking tot contractuele verplichtingen die uit online-koopovereenkomsten voortvloeien. Het OS-platform kan via de volgende link worden opgeroepen: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Esprit Retail B.V. & Co. KG en Esprit Global Image GmbH zijn niet bereid noch verplicht om deel te nemen aan een geschillenprocedure bij een geschillencommissie voor consumenten.