Welke verzendwijzen zijn er?

Na de bestelling is de voorpret groot. Je pakketje komt eraan en je wilt je nieuwe Esprit items natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen.
Hier heb je een overzicht van onze verzendmethoden, -kosten en de bezorgtijd:

Standaardverzending

De verzending geschiedt met PostNL. Je pakketje is verzendklaar binnen de 1–3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling en wordt aan de logistieke dienstverlener overhandigd.
Wij berekenen je hiervoor een klein bedrag voor verzending ter hoogte van EUR 0,99.

Premium

Wil je dat het sneller gaat? Dan is onze premium verzending voor EUR 2,99 misschien wel ideaal voor jou.
Je bestelling wordt bij voorkeur in ons magazijn verwerkt.
Als je bestelling tussen maandag en donderdag voor 14 uur wordt geplaatst, geschiedt de verzending gegarandeerd de volgende dag.
Vrijdags en in het weekend staat de premium verzending niet ter beschikking.

Express

Voor extra spoed is er onze populaire UPS-Express verzending voor EUR 9,99. Hierbij garanderen we jou een vaste bezorgdag.
Je bestelt tussen maandag en donderdag voor 14 uur en ontvangt je pakketje de volgende werkdag. Bestellingen die je na 14 uur of in de periode van vrijdag t/m zondag plaatst, worden 2 werkdagen later bezorgd.

Click & Collect

Als Esprit Friend kun je je nieuwe Esprit items ook direct in een van onze stores laten bezorgen. Daarvoor gelden dezelfde verwerkings- en bezorgtijden als bij de standaardverzending.
Het beste van alles: voor deze service hoef je geen verzendkosten te betalen!

Ongeacht de verzendmethode ontvang je altijd een verzendbevestiging per e-mail met een traceerlink, zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Zo weet je altijd waar je pakketje zich precies bevindt.

Heeft dit antwoord je geholpen?

(119) (245)

Hebben wij jouw vraag kunnen beantwoorden?