Gift cards

Vreugde schenken en vreugde ontvangen: met onze gift cards kun je niets verkeerd doen.

Als je een gift card wilt inwisselen, gaat dat als volgt:
ga naar de kassa en voer daar het gift card nummer van 15 of 19 tekens in het veld “Tegoedbon- en actiecodes” in (1) en klik op “Inwisselen” (2).
Kras de PIN-code (onder het gift card nummer) vrij en voer deze in het betreffende veld in en jouw gift card is al ingewisseld!

Wil je een gift card kopen, dan werkt dit zo:
controleer eerst of er al stijlen in het winkelmandje liggen (1). Zo ja, bestel deze dan voordat je een gift card in jouw winkelmandje legt. Een gift card kan namelijk niet samen met andere stijlen besteld worden.
Maar geen zorgen – de verzendkosten worden natuurlijk niet verdubbeld: de verzending van gift cards brengt geen kosten met zich mee voor jou.
Selecteer in de online shop via het menu een collectie (Women, Men, Kids) (2) en helemaal rechts vind je de link naar onze gift cards (3).

Je kunt nu kleur (4) en bedrag van de gift card selecteren (5).
Om de gift card te personaliseren, kun je een individuele groet erop zetten (6). Leg nu de gift card in je winkelmandje en sluit je aankoop zoals gewoonlijk af.